Monday, January 11, 2010

The Bad Tooth si igiena minima...

          Te-a acuzat vreodata cineva pe nedrept?
Pe mine da! Momentan e o metafora. Nu mi s-a mai intamplat demult. Dar toata lumea stie ca e... putin cam nasol, sa iei vina altuia, cand stii exact cine e vinovat. Ba mai mult chiar sa fii prieten cu vinovatul si el sa taca malc, sa-si ascunda privirea si nici sa nu-ti multumeasca pentru povara purtata pe nedrept. Eh..., nu vorba de o persoana, e vorba de ceea ce are o persoana in gura!... :) Da!?!........
         Dadeam vina pe o frumuseste de masea care creste, ce-i drept... cam greu, dar e de minte, isi permite!  Si ce sa vezi, colega ei de camera/gura impinge ca nesimtita, in celelalte colege cu vreo 24 de ani mai in varsta. Problema e ca sta ascunsa sub o paturica de gingie si arunca vina pe colega ei, care a avut bunul simt si curajul sa iasa afara si sa se prezinte "staff-ului".
Dar pana la urma justitia oarba, impreuna cu radiografia dentara si cu operatia stomatologica vor scoate pe 12.01.2010 adevarul la iveala.... si din gura:).
          Cat despre gripa porcina... NO COMMENT, treceti oameni buni la vaccinat,... ca eu merg, prefer sa respect igiena minima si sa sper ca bate vantul din directia mea.
          Sanatate maxima ca boala vine sigur.



1 comment:

  1. complicata treaba... sus, jos, stanga dreapta... depinde cum invarti radiografia :)) iar cu doctorii nu e bine sa te pui :)) la ei stanga e dreapta si invers:D

    ReplyDelete