Monday, August 30, 2010

Nostalgia momentelor frumoase

Nu e trist ci ADEVARAT!!!
Cum te simti dupa un eveniment pe care l-ai asteptat foarte multa vreme?... Cand planifici foarte mult... si in cel mai bun caz iese muuuult mai frumos decat iti doresti... si apoi se termina!!! :(
Ramai parca fara tzel... la ce sa mai speri, la ce sa te mai gandesti cu ardoare si entuziasm?!?
La ce ma refer?!?
Pai la momentele frumoase!!!
La evenimente importante, pentru unele persoane sau... pentru o singura persoana. La nunti, concedii, vacante, petreceri surpriza, s.a.m.d.
Cum te simti cand incepi munca???, sau dupa ce ai avut cea mai tare zi de nastere, sau cea mai reusita nunta???..... Iti zic eu!!!!...... Te simti naspa!!!.... te intorci la viata de zi cu zi si ramai agatat in amintiri, astepti poze si filmari, astepti o re-intalnire in care sa zici "vai cat de bine m-am simtit".
Solutia??? Intotdeauna mai cauta ceva la care sa speri!!!
De exemplu, daca dupa majoratul tau (pe care l-ai planificat in detaliu) te-ai gandit deja, ca dupa o zi vei.... incepe scoala de soferi... iti va trece muuuult mai repede nostalgia momenteleor frumoase de la petrecere.
Nu e mare filosofie, dar e concluzia mea. Si pana la urma, poate, nu poate - sigur!!! doar eu -  simt nostalgia concediului meu. :). Poate e o senzatie subiectiva, poate doar eu ma simt nasol dupa "evenimente" placute.... In cazul asta ignorati-ti-mi randurile de azi.
Un singur sfat am:

Always smile, it makes your face look younger!!!

No comments:

Post a Comment